Alle felter merket (*) er obligatoriske.

Les våre vedtekter hvor hvem som kan bli medlem er forklart. Er du likevel i tvil om ditt firma kvalifiserer så ta kontakt med oss.

Din søknad vil bli behandlet av styret og så snart det er tatt en avgjørelse vil du bli kontaktet, samt få tilgang til våre medlemssider ved et eventuelt medlemsskap.

Opplysninger som du registrerer i denne søknaden er nødvendige for å registrere et nytt medlem.

Formålet med innsamling, registrering og ulik behandling av personopplysninger er å forvalte, administrere og følge opp BTF-medlemskapet på en best mulig måte.

Det er ikke mulig å være medlem i BTF og delta på våre aktiviteter og prosjekter uten at du gir fra deg et minimum av personopplysninger.

Firmaet som søker må være et norskregistrert foretak.

Som medlem samtykker jeg i at mitt medlemsskap publiseres på BTF sine hjemmesider (firmannavn, kontaktperson, sted og faggruppetilhørighet) sammen med min kontaktinformasjon (epostadresse og telenonnummer).

Ugyldig inndata

BTF sender ut nyhetsbrev og eposter hvor vi informerer om kommende aktiviteter, møter og andre saker vi tror kan være aktuelle for deg. Som medlem ønsker jeg å motta informasjon som sendes ut av BTF.

Ugyldig inndata

Organisasjonsnummer(*)

Firma(*)

Adresse(*)

Postnummer(*)

Sted(*)

Firmaets epost adresse

Webside
NB! Må starte med http:// etterfulgt av domenenavnet

Type firma(*)

Kontaktperson(*)

Tittel

Direkte telefon

Mobil(*)

Din epost adresse(*)

Bekreft epost adressen(*)

Angi faggruppen(e) du ønsker å delta i(*)

Oppgi relevante godkjennelser for søknaden i feltet under(*)

Vedlegg
Kopi av godkjennelser etc. i PDF-format. Kan også sendes i epost til vårt sekretariat.

Bekreftelse(*)